Skip to content

Vinkkejä anime persoonan piirtämiseen


Kaikki tykkää anime elokuvista, lapsista aikuisiin, nykyään he ovat hyvin suosittuja ympäri maailmaa, ja jos haluat houkutella oman anime persoona täällä löydät ideoita siitä, miten voit tehdä sen

Kaikki tykkää anime elokuvista, lapsista aikuisiin, nykyään he ovat hyvin suosittuja ympäri maailmaa, ja jos haluat houkutella oman anime persoona täällä löydät ideoita siitä, miten voit tehdä sen. Tehdä oma anime merkki, luovuus, piirustus taitoja ja hieman tietoa tietokonejärjestelmät ovat edellytys. Japanissa peräisin olevien animehahmojen valmistustaide erottuu muista piirretyistä lapsimaisten kasvojen ja silmien korostamisen perusteella. Terävien kantojen käyttö piirtämiseen on anime- tai mangataiteen näkyvä tehtävä.

Manga-piirtäminen

Luominen yksittäisen anime merkki on hauska kokeilu värejä, luonnoksia ja malleja. Kun pyritään tekemään persoonallisuus, täytyy myös luoda juoni. Kerronta auttaa vastaamaan hahmon oikein tapahtumien järjestyksessä. On paljon soveltamisalaa suunnittelussa ja parantaa ulkonäköä luonnetta. Yksi voi lisätä ominaisuuksia merkki antamalla hänelle täysin erilaisia voimia muistuttava miekka ja muita aseita. Se on laaja koskee tehdä anime merkkiä piirtämällä niitä. Kuitenkin myös tietokoneita käytetään luoda niitä.

Piirustus anime merkki on luultavasti vaikein ja mielenkiintoinen osa anime luominen. Vaikka piirustus olennainen rakenne, pitäisi ensin käsitellä anatomia merkin. Kasvojen piirtämiseksi on käytettävä opasta. Se auttaa antamaan kasvot oikea ja symmetrinen muoto. Epäsymmetrisiä viivoja voidaan välttää käyttämällä ympyrää apuviivana. Piirtää edessä näkymä kasvot, yksi olisi jaettava kasvot 4 neljäsosaa piirtämällä viivoja koko kasvot. Piirustus anime askel-askeleelta auttaisi luomaan luonnos, joka on oikeasuhteinen ja helppo tehdä. Kun pyöreät kasvot on jaettu 4 neljännekseen, takapuolella olevia kahta neljäsosaa on pidennettävä tai pidennettävä leuan luomiseksi. Venymä on hieman suunnattu vetää leuka. Kasvojen poikki leikkauksia olevaa vaakaviivaa tulisi käyttää tietolinjana, joka houkuttelee silmiä. Kun silmät on piirretty, se on suhteellisen helppo luoda loput kasvot.

Miten opit piirtämään?

Ihmiskasinuksen mittasuhteet ovat sääntöjä, joita käytetään hahmottelemaan näitä merkkejä. Yläosaa pidetään yksikkönä päättäessään osuudesta. Palmsin luonnostelu vaatii paljon harjoitusta. Kämmenten pitäisi olla hoikka ja voimakas niiden ulkonäkö. Hänen luovuuttaan voi käyttää hiusten piirtämiseen. Anime hahmot ovat yleensä erilaisia niiden kampaus. 3D-animaatiota voidaan käyttää myös hahmosi ulkoasun parantamiseen.

Kun merkki, sekä juoni on luotu, sinun täytyy ottaa huomioon lähettämistä sen Internetissä. Se auttaa sinua saamaan arvosteluja ja ehdotuksia työstäsi asiantuntijoiden toimesta. Niiden antamat vinkit ja ehdotukset lisäisivät työhön syvyyttä. Näin, jotta yksittäinen anime merkki on nautittavaa ja auttaa käyttämään luontaisia taitoja piirustus ja esitys.

Ja maaliin hieman noin anime, mitä se on? Ilmaus anime on lyhenne animaatio. Anime sai alkunsa vuonna 1917, eikä se ole pelkästään muodikas Japanissa, mutta kaikkialla maailmassa. Se voidaan luoda sekä sormien, piirustusten että tietokoneiden avulla. Anime hahmot ovat peräisin taiteen Manga. Manga kuvitusta käytetään luomaan graafisia malleja, hahmoja ja tarina kantoja sarjakuvia, sarjakuvia, jne. Mangan alla olevia aiheita tai teemoja ovat historiallinen draama, urheilutoiminta, pelit, komedia, seikkailu, mysteeri, fantasia jne.