Skip to content

Suosio Inuyasha Anime ja Manga-sarja


Inuyasha? Vai onko se Inuyasha? Tarina kertoo aikamatkaavasta oppilaasta Kagome Higurashista ja Inuyashasta, jotka muiden jännittävien animehahmojen kanssa taistelevat suojellakseen neljän sielun jalokiviä. Anime tuli suosittu japanilainen manga-sarja, joka oli mukautettu 167 anime jaksot ohjannut kaksi eri ohjaajaa.

Inuyasha? Vai onko se Inuyasha? Joka tapauksessa, tämä feodaalinen satu on yksi suosituimmista japanilainen anime tällä hetkellä. Ja kaikki alkoi sarjakuvasarja (tunnetaan paremmin nimellä “manga sarja”) kirjoittanut Rumiko Takahashi. Mutta mikä tekee tästä anime-sarja niin suosittu ja miksi yli 130000 ihmistä kuukaudessa etsiä Inuyasha Internet-hakukoneita?

Pokemonin perilliset. Japanilainen populaarikulttuuri

InuYasha on japanilainen “koira henki” ja huomaat, että tämä sopii otsikko. Tarina kertoo aikamatkaavasta oppilaasta Kagome Higurashista ja Inuyashasta, jotka muiden jännittävien animehahmojen kanssa taistelevat suojellakseen neljän sielun jalokiviä. Tämä jalokivi antaa valtavan enemmän valtuuksia kaikille, joilla on se ja merkitsee katastrofia, jos se joutuu vääriin käsiin.

Tietenkin on varmasti vääriä käsiä, että se putoaa! Paha Naraku on yksi ne on voitettava. Ja kaikkien hahmojen – demonintappajan, kettudemonin, munkin ja paljon muuta – on tehtävä kaikkensa löytääkseen jalokivi, joka varastettiin ja myöhemmin murskattiin moniin sirpaleisiin.

Sangatsu Manga

Tarina on jännittävä. Ja se vetää sinut mukana kaikki seikkailut voit kuvitella. Anime tuli suosittu japanilainen manga-sarja, joka oli mukautettu 167 anime jaksot ohjannut kaksi eri ohjaajaa. Se esitettiin ensimmäisen kerran Yomiuri TV Japanissa vuonna 2000 ja juoksi läpi lähellä vuoden 2004 loppua. Ei ollut johtopäätöstä, ja jotta jatkaa sarjaa, sinun täytyy lukea manga, joka on vielä vapautetaan.

Manga itse alkoi Shonen sunnuntaina, viikoittain julkaistu Japanissa, jo marraskuussa 1996 ja jatkoi läpi 485 lukua julkaistiin vuonna 2006 ja on edelleen käynnissä. Jos keräät näitä ongelmia, voit kerätä noin 10 luvun välein sidottuna taltiona. Ei ole merkkejä siitä, että Inuyasha lopettaa ja voit jatkaa lukemista manga sydämesi sisältöä niin kauan kuin Takahashi jatkaa luoda tarina.

Jos ei olisi tonnia ihmisiä nauttia sarjasta, se ei olisi jatkunut, ja se olisi ollut synkkä epäonnistuminen. Ja kirjailija ei nyt olisi yksi rikkaimmista naisista Japanissa. Kysyntä tarina jatkaa tulee lukijat ja katsojat manga ja anime, ja tämä kysyntä on levinnyt ympäri maailmaa.

Viz Median julkaisemaa englanninkielistä versiota oli muutettava muodossa, koska tietenkin japaniksi henkilö lukee oikealta vasemmalle, missä Yhdysvalloissa ja monissa muissa maissa lukeminen menee vasemmalta oikealle. Englanti sarjakuvat julkaistiin vuodesta 1998 alkaen ja edelleen annetaan, mutta ne ovat vielä muutaman vuoden päässä kiinni Japanin julkaisuja tarina.

Animax lähetti Inuyashan ensimmäisen kerran animena satelliittitelevisiossa ja Yhdysvalloissa Cartoon Networkissa. Se on myös käynnissä Latinalaisen Amerikan Cartoon Network ja on puhuttu espanjaksi. Voit jopa nähdä sen joitakin risteilyaluksia, jos haluat viettää risteily katsomassa anime. No, monet tekevät! Ja tämä vain tarkistaa valtava suosio sarjan ja uskomaton ja kiehtova tarina Inuyasha ja Jewel of Four Souls.