Skip to content

Ensisijainen anime

Anime on tyylillä ei vain Japanin maissa, mutta koko maailmassa. Täällä löydät kaikkien aikojen suosituimman animesarjan.

Avatar Viimeinen ilmantaitaja

Vaikka tämä sekvenssi on kirjoittanut, ohjannut ja tuottanut amerikkalaiset, se on puhuttu anime. Sarjassa Avatar on 12-vuotias lapsi, joka on vahingossa loukussa jäävuoressa. Pysyäkseen hengissä Avatar on pakko mietiskellä ja hänen uskonnollinen energia säilyttää hänet elossa. Avatar on vihdoin vapautettu, kun lähes sata vuotta. Hän on kuitenkin 12 vuotta ennen lapsi kehon ja henkisesti, mutta hänen tarkka ikä voitaisiin myös laskea 112. Tällä Avatarin planeetalla on 4 eräänlaista taivutusvoimaa Ilma, vesi, maa ja tuli. Ilmantaitajat voivat taivuttaa ilmaa tahtoonsa ja ovat ei maallisia ihmisiä. Vesitaittimet, taivuta vettä kuin he haluavat ja elävät yksinomaan pohjoisen ja etelän pylväät. Maan benders ovat hyvin kovapäinen yksilöiden ja on veneet taivutus maapallon. Palontaivutus ohjaa tulisijaa ja haluaa valloittaa maailman. Avatar on ainoa erityinen henkilö planeetalla, joka voi taivuttaa kaikki neljä elementtiä. Hän on vastuussa vakauden säilyttämisestä maailmassa.

Ghost kuoressa

Tämä voi olla futuristinen kokoelma ja ensisijainen antagonisti kokoelma on Motogo Kasunagi. Hän on enimmäkseen kutsutaan suuri sarjassa. Ottaa bionic kyborgi fysiikka, hän pystyy tekemään mukavia urotekoja koko taistelun. Lähes jokainen hänen työvoimassaan on kyborgi. Hänen henkilöstönsä, jota kutsutaan 9 osaksi, on peiteoperaatioiden ammattilainen. Sarjassa osa 9 kohtaa sekä sisäiset että ulkoiset ristiriidat. Sen elokuva malli ajateltiin yhtenä hienoimmista anime elokuvia kaikkien aikojen.

Inuyasha

Keskiaikaisessa Japanissa, maa on täynnä salaperäisiä olentoja ja demoneja. Demonisia olentoja on enemmän kuin ihmisiä. On hyviä ja epäterveellisiä demoneja. Jewel of 4 Souls väitetään olevan tehokkain kokonaisuus maailmassa. Tämän jalokiven maagiset voimat myöntävät ääretöntä energiaa isännälleen. Jos paha tulee pyhän jalokiven haltuun, demoninen aura tahraa sen energian. Kuitenkin pyhä papitar vastuussa turvallisuuden helmi pystyy puhdistamaan sen aura, jos tahraantunut. Naraku, kollektiivinen puolidemoni, asettaa pahan näkönsä pyhään helmiin. Kikiyo, pyhä papitar, kuolee Naraku tavalla petos. Inuyasha, poika loistava koira demoni, on puoli ihmisen ja läpi kyky jalokivi, on tullut täysi veren demoni. Hänen isoveljensä Sesshomaru, koska jokainen hänen isänsä ja äitinsä ovat demoneja, on täysi demoni, jolla on täydellinen demoninen aura. Vaikka Inuyasha on erittäin tehokas, hän ei vastaa Sesshomaru, joka uskoo, että yksi keino selviytymisen kautta torjumiseksi. Kagome on reinkarnaatio Kikiyo nykyajan Japanissa, joka matkustaa jälleen ajoissa, muistaa kaikki sirpaleet Sacred Jewel of Four Souls.

Koko metalli alkemistin

Edward ja Alphonse Elric ovat kaksi lahjakasta veljestä, jotka pystyvät suorittamaan alkemiaa. Alkemia kokoelma, on ehdottomasti kehittynyt tiede, jossa osa taikuutta ja hallitsee erilliset oikeudelliset suuntaviivat transmutaatio, transfiguraatio ja tasa-arvoinen vaihto. Näitä oikeudellisia ohjeita ei voi rikkoa missään olosuhteissa. Uskotaan, että salaperäinen ajattelijan kivi pystyy myöntämään omistajalle rajoittamattoman vallan. Ajattelijan kivi voi myös rikkoa alkemian sääntöjä. Veljekset ovat hukannut äitinsä parantumattomaan sairauteen. Heidän tehtävänsä on etsiä tämän filosofin kivi ja herättää heidän äitinsä henkiin. Koko metallinen alkemisti sai palkinnon american anime -palkinnolla.

Dragon Pallo Z

Tämä kokoelma tarjoaa legendaarinen sankari Goku, joka on etsiä seitsemän mystinen lohikäärme pallot, jotka pystyvät kutsumaan suuri lohikäärme. Hyvä lohikäärme antaa halua, joka kerää pallot. Pitkin paras tapa hän tapaa tulevan puolisonsa Bulma ja monet muut ystävät. Hän on kamppaillut monia roistoja, saada runsaasti taitoa ja kilpailla yksityisesti järjestetty taistelu turnauksia. Gokun kouluttaa legendaarinen taistelulajien mestari, joka myös adoptoi hänet pojanpoikanaan. Gokun poika Gohan on hänen tuleva seuraajansa.

Koodi Geass

Code Geassin maailmassa Japani on Britannian Pyhän imperiumin siirtokunta. Se on hyökätty mineraalivarojensa valvomiseksi. Japani on tärkein talletukset mineraali sakuradite. Se on erittäin korkea energia tuottaa mineraali ja Japani on 70 prosenttia maailman talletukset.