Skip to content

Anime vs Manga


Jos olet magna fani ja lukeminen ylös uusimmat anime ja manga tiedotteet ja historia aiheesta, löydät on ollut paljon sekaannusta anime ja manga. Riittää, kun sanotaan, että manga tarkoittaa japanilaisia sarjakuvia, toisin sanoen japanilaisia piirrettyjä piirrettyjä sarjakuvia. Anime on animaatio, tai voisi sanoa, animoituja versioita manga.

Jos olet magna fani ja lukeminen ylös uusimmat anime ja manga tiedotteet ja historia aiheesta, löydät on ollut paljon sekaannusta anime ja manga. Usein fanit kysyvät muilta foorumeilla tai blogeissa tai chat-huoneissa, mikä ero on. Mutta tämä on kuin sokea johtaa sokea useimmissa tapauksissa.

Sukupuoli Tohtorin Kanssa hän kumi

On asiantuntijoita, jotka vierailevat näillä sivustoilla ja voivat vastata kysymyksiin älykkäästi, mutta koska he eivät yleensä jätä linkkejä varmuuskopioida väitteensä, se voi olla epäselvää, jos mitä he sanovat on totta tai jos ne ovat todella asiantuntijoita. Jos menet online-tietosanakirja, löydät usein niin paljon tietoa kahlata läpi niin paljon suuria sanoja, on vaikea täysin järkeä kaiken.

Riittää, kun sanotaan, että manga tarkoittaa japanilaisia sarjakuvia, toisin sanoen japanilaisia piirrettyjä piirrettyjä sarjakuvia. Kuten yhdysvaltalaiset sarjakuvat Teräsmiehen ja Spidermanin kanssa, nämä sarjakuvat tehtiin usein eri sarjoiksi ja niitä tuotetaan edelleen määrällisesti. Anime on animaatio, tai voisi sanoa, animoituja versioita manga.

Kaikki animaatio todella on aloitettava kuin sarjakuva piirustus jonkinlainen. Manga taiteilijat luovat hahmoja ja tarina linja, sitten niiden piirustukset tehdään animaatioelokuva. Animaatio prosessi on pitkä ja yksityiskohtainen, ja vie useita lahjakkaita ihmisiä tuomaan pois lopputuotteen. Taiteilijat, jotka alun perin luovat hahmon, hänen persoonallisuutensa ja kohtauksen, jossa toiminta tapahtuu, ovat suuri osa animen tuotannossa.

Joskus, lisäksi luoja manga itse, studiot ottaa taidetta ja tehdä taustat ja muut yksityiskohdat kanssa työn muiden animaattorit. Nämä piirustukset yhdistetään ja valokuvataan tai skannataan yhtenä kappaleena, mikä tekee kokonaisen kohtauksen, jossa on modernin kaupungin hahmo, ekstrat ja nähtävyydet tai mitä kin kuvataan. Näin anime on luotu.

millä kannattaisi aloittaa animen

Rumko Takahashi loi suositun sarjan, Inuyasha ja Ranma 1/2. Hän tekee alkuperäiset piirustukset ja auttaa animaatioprosessissa yhdessä muiden taiteilijoiden studiossa, jotka tuottavat lopullinen anime. Ja niin se on monien manga-kas (manga kirjailijoita).

Kumpi tuli ensin, manga tai anime? Tämä on helppo vastata tutkittaessa historiaa sarjakuva piirustus. Japanissa tunnetuimmat mangataiteilijat olivat tuotannossa 1940-luvulla, sillä he tuottivat sarjakuvia, jotka koskivat tuolloin käynnissä olevaa maailmansotaa. Se ei tarkoita, etteikö muita sarjakuvapiirtäjät olisi ollut ennen tätä aikaa. Totta kai oli.

Yhdysvalloissa sarjakuvat olivat muodissa varhain. Jo 1700-luvun lopulla Benjamin Franklin aloitti ensimmäisen toimituksellisen sarjakuvan. Tämä laajeni pian pidempiin sarjakuviin, joista richard Outcault piirsi ensimmäisen sarjakuvan vuonna 1895. Sitten 1930-luvulla oli debyyttinsä tällaisia sankareita kuten Teräsmies ja Batman.