Skip to content

5 TOP ANIME LUVUT


Nykyään monet ihmiset tietävät ainakin jotain fenmenon kutsutaan “Anime”. Se on suuri “Japanilainen animaatio”, joka kasvaa erittäin suosittu päivä päivältä ympäri maailmaa. Lue tämä artikkeli tietää top 5 Anime Luvut.

Nykyään monet ihmiset tietävät ainakin jotain ilmiö nimeltä “Anime”. Jotkut ihmiset kutsuvat sitä “japanilainen animaatio”, kun taas toiset sanoisivat, että ne ovat parempia sarjakuvia kuin amerikkalainen niistä. Ja itse asiassa se on totta, jos kysyt suurin osa Anime faneja siellä.

Anime on ollut ympäri ja kukoistaa ympäri maailmaa jo pitkään. Nyt anime En rajoitu Manga, videopelit ja muut medialomakkeet, se laajenee verkossa myös.

1990-luvun alussa Anime lähestyi fanejaan hitaasti verkossa. Useita sivustoja käynnistettiin näyttämään eri Anime-sarjan eri sisältöä. Pian ihmiset alkoivat etsiä suosikki Anime-sarjan verkossa hyvin usein. Fanit etsivät kuvia ja kuvakaappauksia, jotka liittyvät erityisiä osoittaa he katselivat ja piti.

Fanit Japanilainen Animaatio oli totisesti osaksi piirustus omia Anime kuvia. Ja kun suuntaus sai erittäin suosittu, fanit alkoivat esittää Anime fan art verkossa keuliminen luovuuttaan. Ja tämä oli vain lähtökohta.

Nykyään on olemassa monia Anime merkkiä, jotka ovat rakastettu miljoonia ihmisiä maailmanlaajuisesti.
Ja on Anime toiminta luvut valmistetaan niiden jälkeen ja myydään paljon.

Ei ollut mahdollista puhua kaikista niistä tässä artikkelissa, joten listasimme top 5 Anime Luvut –

  1. Queen’s Blade – Otsikko ei viittaa mihinkään yksittäiseen lukuun, itse asiassa tämä on sarja toimintalukuja, jotka perustuvat “Hobby Japann” julkaisemaan visuaaliseen taistelukirjasarjaan,
    Nämä Anime-hahmot on lisensoitu “Lost Worlds”. Siinä on vain naishahmoja. Nämä hahmot ovat luoneet nämä taiteilijat – Hirokazu Hisayuki, Kazuhiro Takamura ja Katsuzo Hirata.

Tällä hetkellä Kaiyodo, leluvalmistaja tuottaa näitä animehahmoja.

Hahmot – Leina/Reina, Airi, Risty/Listy, Nanael, Melona, Irma, Nowa, Tomoe, Echidna, Menace, Elina ja paljon muuta

  1. Final Fantasy Anime Figures – Final Fantasy on media franchising omistaa “Square Enix”. Se keskittyy useita tiede-fantasia konsoli roolipelejä ja se on saatavilla myös anime, elokuvista, painetusta mediasta ja muista mediamuodoista. 1980-luvun puolivälissä se tuli Japanin videopeliteollisuuden yksinkertaisia kilpa-pelejä, roolipelejä ja plat-formers Nintendon Famicom Disk System.

Hahmot – Cid, Biggs, Wedge, Chocobos ja Moogles

  1. Neon Genesis Evangelion Anime Luvut – Tämä on kaupallisesti kriittisesti onnistunut ja myös vaikutusvaltainen japanilainen anime alkoi lokakuussa 1995. Tämä sarja on voittanut useita suuria animaatio palkintoja. Sen on luonut Gainax, kirjoittanut Hideaki Anno, ja yhteistyössä tuottanut TV Tokyo ja Nihon Ad Systems.

Evangelion on apokalyptinen mecha toimintasarja pyörivät ponnistelut puolisotilaallinen järjestö “Nerv” taistelevat hirviömäinen “Angels” käyttäen jättiläinen mekka “Evankelistot”. Tämä anime on eri muodoissa – TV, elokuvat ja pelit.

Hahmot – Rei Ayanami, Asuka Langley Soryu, Shinji Ikari, Toji Suzuhara, Kaworu Nagisa, Gendo Ikari ja Misato Katsuragi

  1. Ikki Tousen – Ikki Tousen on yksinäinen ratsastaja, jolla on voimaa kestää tuhat. Se on “Yuji Shiozakin” luoma manga, joka perustuu “Romanssiin kolmesta kuningaskunnasta” klassisesta kiinalaisesta romaanista. Tämä Anime-sarja sisältää erittäin suuri valettu houkutteleva nuorten tyttöjen taistelevat lyhyet hameet, jotka saavat jatkuvasti huijannut ja muut ecchi tilanteissa, kuten lukuisia raiskaus kohtauksia.

Tämä Anime TV-sarja juoksi 30 heinäkuu 2003-22 lokakuu 2003. The Manga tämän sarjan julkaistiin englantia “TOKYOPOP”.

Hahmot – Inabaya, Hajime Iijima, Gakushu, Erica Shaffer, Amy Treadwell, Josh Phillips, Stephanie Sheh, Stephanie Sheh ja paljon muuta.

  1. Death Note – Death Note on japanilainen manga-sarjan Death Note luotiin kirjailija “Tsugumi Ohba” ja taiteilija “Takeshi Obata”. Tämä Anime-sarja pyörii Light Yagami, opiskelija, joka löytää yliluonnollinen muistikirja, “Death Note”, joka on pudonnut maan päälle kuollut Jumala, “Ryuk”. Luentolehtiö apuraha sen käyttäjä by etevyys jotta hävittää kuka tahansa he hiippakunta kohtuullinen luona kirjaillen maine -lta henki kotona luentolehtiö. Tarina keskittyy Lightin yritykseen taistella rikollisuutta ja miespuolista puhdasta maailmaa vastaan muistikirjan avulla ja hänen ja hänen vastustajiensa välisiin konflikteihin. Siihen kuuluu myös salaperäinen etsivä, joka tunnetaan nimellä “L”.
    Tämä anime on saatavilla näissä mediamuodoissa – Manga, Live-action-elokuvia, Light romaaneja ja videopelejä

Hahmot – Light Yagami, L, Misa Amane, Lähellä, Mello ja Shinigami

Suosio Anime kasvaa hyvin nopeasti. Kaikkien ikäryhmien ihmiset pitävät siitä.